Geruchten
04 juni 2009 - Ron Smeets

Android 2.0 smartphone met TouchFLO 3D UI van HTC op komst

Over een kleine drie weken staat een grote aankondiging van HTC gepland in Londen. Wat daar precies allemaal gepresenteerd gaat worden is natuurlijk nog niet bekend maar de geruchtenstroom komt alweer aardig op gang.

Zo meldt de China Times dat HTC ons in Londen gaat verrassen met een nieuwe Android Smartphone waarbij HTC's eigen TouchFLO 3D User Interface is geintegreerd in de nieuwste Android versie 2.0 (Donut).

Verder wordt natuurlijk ook driftig gespeculeerd over de HTC Hero, een toestel dat de afgelopen weken al vaker in de geruchtencircuits opdook. We zullen zien. Hopelijk krijg ik nog een uitnodiging om erbij te kunnen zijn ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.