Toestellen
10 maart 2010 - Ron Smeets

Andro-1 wordt de Koreaanse versie van de LG GW620

Bij ons is de LG GW620 al een tijdje te koop en wat ik zo om mij heen hoor doet dit toestel het bepaald niet slecht. Hij is redelijk betaalbaar en heeft een fysiek qwerty toetsenbord, iets dat maar weinge Android toestellen van dit moment aan boord hebben.

LG heeft vandaag ook een Koreaanse versie van de GW620 gepresenteerd, de LG Andro-1.

Dit toestel zal via de lokale provider KT op de markt gaan komen. De belangrijkste specs, voor de volledigheid, bevatten een 3 inch touchscreen display, 5 megapixel camera, WiFi, GPS, Bluetooth 2.0, een slide-out qwerty toetsenbord en het Android 1.5 OS. De Koreaanse prijs van het toestel is nog niet bekend gemaakt, maar in combinatie met een abonnement is hij gratis te krijgen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.