Nieuws
25 maart 2011 - Ron Smeets

Anderhalf uur geen mobiel internet voor Vodafone klanten

Vodafone blijft deze dagen maar weinig gespaard. Na Voicemail Gate had de provider de afgelopen uren (tussen ca. 12u15 en 13u45) wederom te kampen met een storing op het mobiele datanetwerk.

Klanten konden  geen verbinding maken met de Mobiele Access Points (APN). Aanvankelijk was, natuurlijk, niet meteen duidelijk waar het probleem zat, maar, zo blijkt nu, binnen anderhalf uur was de storing alweer verholpen. De oorzaak is echter nog niet bekend. Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.