Nieuws
14 januari 2006 - Ron Smeets

Analoge TV ontvanger voor PDA's

Voor het eerst aangekondigd in 2004, maar nu lijkt ie dan toch op de markt te komen vanaf maar; de SDIO TV Tuner voor Windows Mobile PDA's.

TV kijken op mobieltjes wordt steeds populairder en dus, dachten ze enkele jaren geleden bij Eopstech, moet er een alternatief komen voor DMB, DVB/H en alle andere digitalte standaarden die nog lang niet wijd en verbreid toegankelijk zijn.

Dat alternatief wordt nu dus de analoge SDIO TV Tuner, met antenne, die, zoals gezegd, werkt op vrijwel elke PDA voorzien van MS Pocket PC 2002, Win Mobile 2003, Win Mobile 2003 SE for Pocket PC, Win Mobile 5.0 en natuurlijk een SD slot .

Toch handig als je op een terras het nieuws wilt kijken op een van de publieke kanalen. Keuze genoeg. . . Nederland 1, 2 of 3. Als je een van de gelukkigen bent die in Limburg woont, dan kun je met een beetje mazzel ook nog twee Belgen en een paar Duitse zenders oppikken.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.