Entertainment
28 december 2007 - Ron Smeets

Amy Winehouse's wederhelft heeft een GSM in zijn cel

Het is zonder enige twijfel het meest besproken artiestenkoppel van 2007, Amy Winehouse en haar junk-vriend Blake Fielder Civil.

Terwijl Amy alle moeite doet om stoned en bezopen te blijven zit Blake al enige tijd achter de tralies te wachten op zijn rechtzaak vanwege de mishandeling van een barkeeper en de poging daarna om de goede man voor 200.000 pond ertoe te bewegen zijn aangifte te veranderen.

Volgens The Sun heeft hij echter de beschikking over een mobieltje waarmee hij regelmatig zijn vriendin en muziek-buddys belt en SMS-t.

Het is niet bekend of Amy het toestel naar binnen gesmokkeld heeft maar als dat zo zou zijn dan heeft ze dat wel goed gepland. Zelf mag ze sinds kort namelijk niet meer bij haar vriend op bezoek komen omdat ze gezakt is voor een drugstest. Gek he?Gerelateerde links:
Gevangenis 'legaliseert' mobieltjes voor 'inwoners'
Prepay kaarten financieren gevangenis
Kikkers smokkelen GSM's gevangenis in
Gevangenen bewaren GSM's in hun anus
Na de drugshond nu ook een GSM hond
Camphone beelden van feestende gevangenen
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.