Entertainment
27 mei 2009 - Ron Smeets

Amerikanen willen de Pre, en wel NU!

In Amerika kunnen ze bijna niet meer wachten totdat de Palm Pre in de winkels ligt. Ze wachten er dan ook al bijna een half jaar op sinds het toestel tijdens de CES officieel gepresenteerd werd.

Dat wachten leidt soms tot grappige (home)video's van mensen die niet langer willen wachten. Hieronder zie je er een paar. Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=uRlMybElRNwhttp://www.youtube.com/watch?v=T999NRMzxJ4http://www.youtube.com/watch?v=vLoH8Kb6T4whttp://www.youtube.com/watch?v=4zIY_6JCmCM
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.