Toestellen
27 juni 2006 - Mark

Amerikaanse versie van de Chocolate

Het Europese en Aziatische succes van de LG KG800 Chocolate GSM heeft veel Amerikanen watertandend en scheel van jaloezie achter hun PC's en blog's doen proesten en hopen dat ook zij uiteindelijk een stukje chocola zouden krijgen.

Het lijkt er op dat hun gebeden na deze zomer gehoord gaan worden want insiders hebben gemeld dat Verizon een Amerikaanse (CDMA) versie van de Chocolate in hun assortiment gaat opnemen. Omdat het een CDMA standaard toestel is wordt het niet de KG800 die de rest van de wereld als Chocolate heeft leren kennen, maar de VX8500 die, zoals op de foto's hier te zien is , er heel sterk op lijkt.

Geheel in de stijl van iPod minnend Amerika is het vierkante chrome accent aan de voorzijde vervangen door een clickwheel achtige variant.

Volgens Phone Scoop heeft de VX8500 echter wel enkele voordelen ten opzichte van de KG800, zoals een microSD kaart en EV-DO (2.5G) support. Verder lijkt het toestel voorzien te zijn van dezelfde specificaties: een 1.3 megapixel camera en de bekende oplichtende tiptoetsen.

Bron: Phone Arena en Phone ScoopGerelateerde links:
Special edition van de Chocolate II
Clamshell Chocolate van LG
Koreaanse 'Chocolate' rip off
LG Chocolate groot verkoopsucces
Populaire LG GSM naar Europa
LG Chocolate review: besmettelijk mooi!
Over de auteur: Mark