Toestellen
08 september 2008 - Ron Smeets

Amerikaanse uitvoering van de Omnia op komst

Bij de FCC zijn twee nieuwe uitvoeringen van de Samsung Omnia opgedoken.

Het gaat om de i907, een GSM versie met support voor de Amerikaanse UMTS netwerken en de i910, een CDMA versie van het toestel. De toestellen komen, zo luiden de geruchten op dit moment, respectievelijk bij AT&T (GSM) en Verizon (CDMA) in de winkel te liggen.

Hoewel de eventuele Amerikaanse releasedatum nog niet bekend gemaakt is lijkt het er dus op dat de Omnia daar relatief snel na de Europese lancering op de markt gaat komen.Gerelateerde links:
Introductie Samsung Omnia op exclusieve Summer Fair
Samsung Omnia Millionaire in goed gezelschap gelanceerd
Uitgebreide videoreview van de Samsung i900 Omnia
Vijf minuten met de Samsung i900 Omnia
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.