Geruchten
18 mei 2011 - Ron Smeets

Amerikaanse roadmap van T-Mobile voor 2011 uitgelekt

Vandaag is de Amerikaanse roadmap van T-Mobile voor de rest van 2011 uitgelekt. OK, daar hebben wij direct niet veel aan, maar er staan toch heel wat nieuwe toestelnamen in. Toestellen die ongetwijfeld voor een deel ook in Europa uitgebracht zullen gaan worden.

Wat verder opvalt is het relatief grote aandeel van 4G (LTe) toestellen die, als de gelekte roadmap echt is natuurlijk, op de planning van T-Mobile USA staan.

Er wordt in het gerucht ook al gespeculeerd over de specs van sommige van deze toestellen. Een opsomming van alle toestellen, gerangschikt op de maand waarin ze in de VS op de markt zouden moeten komen:

Juni:
- HTC Sensation 4G, Samsung Exhibit 4G, Samsung Smart (een goedkope Android 2.2. smartphone), Huawei E587 Wayne, Samsung Tass (een aangepaste versie van de Galaxy S Mini), Samsung T379.

Juli:
- MyTouch Slide 3G, HTC Marvel (een Wildfire S variant), BlackBerry Monza (touchscreen).

Augustus:
- BlackBerry Bold Touch, BlackBerry Apollo, Huawei S7

September:
- LG Flip II, Nokia Nuron 4G (een variant / opvolger van de Nokia 5230), Samsung Hercules

November:
- LG Maxx en LG Maxx Q

Verder worden ook nog een aantal toestellen genoemd waarvan de (exacte) releasedatum nog niet bekend is:
- Huawei U2805, Samsung Jamong, Samsung Dumont, LG Gelato Optimus II, HTC G-Infinity en de HTC Bresson.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.