Nieuws
03 juni 2007 - Ron Smeets

Amerikaanse releasedatum iPhone bevestigd: 29 Juni

Het zal de harten van menig Apple fan sneller doen kloppen nu de definitieve releasedatum van de iPhone in de VS officieel bekendgemaakt is: 29 Juni

Eerder circuleerden al diverse data, allemaal in de periode tussen 11 juni en begin juli. Die geruchten zaten dus allemaal redelijk dicht bij de uiteindelijke waarheid.

Het is dus 29 Juni geworden en nu moet ik mij snel gaan bedenken of ik een trip naar de andere kant van de Oceaan ga maken om er eentje op te pikken, die dag (suggesties cq. adviezen zijn altijd welkom ;-))

Op de website van Apple staan de commercials die vanaf vandaag op diverse Amerikaanse TV stations te zien zijn.Gerelateerde links:
iPhone op schema
Wederom valse geruchten over iPhone vertraging
iPhone gaat voor
Ga jij een iPhone kopen?
UMTS iPhone begin 2008 in Europese winkels
De iPhone niet voor iedereen. . .
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.