Geruchten
25 oktober 2006 - Ron Smeets

Amerikaanse release Nokia N75 komt dichterbij

In de VS is de eerste N75 met operator logo opgedoken zo blijkt uit deze post op Howard Forums.

Een medewerker van een telefoonwinkel kwam deze week oog in oog te staan met een potentiele klant die ineens op nonchalante wijze een N75 uit zijn broekzak haalde (niet echt verstandig als je deze posting leest ;-)).

Het toestel was, zoals op de foto's ook duidelijk te zien is, vormgegeven in de kleuren en met het logo van Cingular. De beste man wist ook nog te vertellen dat het toestel ergens volgende maand (November) in Amerika te koop zal zijn.Gerelateerde links:
N95 en N75 in het wild gesignaleerd
Nokia N95 videodemo
Eerste 5 megapixel foto van de N95 online
Nokia N95: 5MP cam slider met GPS
Nokia N75: kleinste N-Series multimedia phone
Nokia N95 komt eraan
Bruisende Nokia N-Series party in de Escape
Weer een nieuw N Series Nokia?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.