Geruchten
16 januari 2011 - Ron Smeets

Amerikaanse pers kiekjes van de Nokia X7 gespot

De Nokia X7 is de afgelopen weken al meerdere keren gespot en gefilmd. De allereerste keer dat dit typenummer opdook was zelfs nog vóór het WK voetbal ;-) Onlangs doken ook al een paar foto's op die met de camera van de X7 genomen zouden zijn.

Wat bij alle Nokia X7 geruchten opviel was het feit dat deze nieuwe Nokia het vaakst gespot werd met het logo van AT&T (een Amerikaanse provider) erop. 

Dat zou er op kunnen duiden dat Nokia de X7 al vrij snel, of zelfs als eerste, in Amerika gaat uitbrengen. Ook op de perskiekjes die vrijdag opdoken van de Nokia X7 (zie hieronder) is het AT&T logo weer te zien.

Over de specs van de Nokia X7 is, ondanks alle geruchten, nog niet veel bekend. Het wordt een touchscreen toestel met 4(+?) inch display, Symbian^3 OS, een 8 megapixel camera met dual LED flitser., microUSB en 3.5mm audo aansluiting en een microSD ingang. En als ik het goed zie zit ook de SIMkaart ingang weer aan de buitenzijde van het toestel wat zou kunnen betekenen dat de Nokia X7, net als de N8, geen verwisselbare accu heeft. We zullen zien.

Nokia-X7-Press-pics-b Nokia-X7-Press-pics-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.