Geruchten
30 april 2008 - Ron Smeets

'Amerikaanse' Nokia 6025 uitgelekt

Bij Howard Forums zijn enkele foto's en specs uitgelekt van een nieuwe Nokia toestel dat, voorlopig althans, exclusief voor de Amerikaanse markt bedoeld lijkt te zijn.

Op de plaatjes van de Nokia 6025, een clamshell model, is namelijk het logo van de Amerikaanse provider Verizon te zien.

De specs die samen met deze foto's uitlekten spreken over een S40 besturingssysteem, VGA camera met (LED) flitser, een in- en extern kleurendisplay en MP3 speler bedieningstoetsen aan de buitenzijde.

Hoewel nog (lang) niet alle specs bekend zijn en het toestel officieel nog geintroduceerd moet worden lijkt de kans klein dat we deze low-end clamshell ook in de Europese winkels zullen zien verschijnen.

Via: Unwired ViewGerelateerde links:
Nieuwe Amerikaanse Nokia met WLAN op komst?
Nokia 6555: stijlvolle midrange 3G clamshell
Nieuwe Nokia's: 6600 Slider, 6600 Clamshell en 3600
Nokia 2630 en 2760: plat, goedkoop en met camera
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.