Nieuws
16 november 2005 - Ron Smeets

Amerikaanse leger verbiedt bellen in auto's

Soldaten en personeel van de Amerikaanse bases op Hawaii mogen vanaf nu niet meer mobiel bellen in auto's en andere voertuigen.

Daarbij wrodt geen onderscheid gemaakt tussen hands-free en 'hands-on' bellen. Overtreders kunnen worden gestraft met een algeheel rijverbod voor alle Amerikaanse militaire instellingen op Hawaii

Volgens de verantwoordelijke generaal is deze beslissing genomen om veiligheid van elke 'weggebruiker' binnen de bases te kunnen blijven garanderen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.