Geruchten
28 september 2006 - Ron Smeets

Amerikaanse Chocolate krijgt speakerphone update

Een van de meest gehoorde klachten over de Chocolate van LG is het ontbreken van een speakerphone optie. Dat blijkt onder andere uit de reacties op onze review van enkele maanden geleden.

Schijnbaar dat de Amerikaanse klanten van LG nog indringender geklaagd hebben want de Chocolate is daar nu met behulp van een update te upgraden zodat ie wel een speakerphone functie heeft.

Klanten van Verizon kunnen met het toestel naar een van diens winkels gaan om hem te laten updaten.

Howard Forums heeft de update bestanden wel gepost voor doe-het-zelvers, maar dan heb je dus geen garantie meer. Het is ook maar de vraag of diezelfde update ook in combinatie met de Europese Chocolate modellen werkt. Wellicht dat iemand van LG die dit leest kan helpen?!?Gerelateerde links:
Amerikaanse Chocolate 7 Augustus in de winkels
Witte, Roze en Luxe Chocolate op komst
Amerikaanse versie van de Chocolate
LG Chocolate groot verkoopsucces
LG Chocolate review: besmettelijk mooi!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.