Geruchten
15 juli 2006 - Ron Smeets

Amerikaanse Chocolate 7 Augustus in de winkels

De Amerikaanse versie van de LG Chocolate zal, zo meldt een insider, vanaf 7 Augustus via Verizon te koop zijn. Dat het toestel door Verizon op de markt gezet ging worden was al langer bekend, maar nu is er dus een datum uitgelekt.

Eerdere geruchten spraken over een releasedatum van 7 Oktober, maar die datum is dus in de nieuwe geruchten twee maanden naar voren gehaald.

Inmiddels heeft Verizon ook al een teaser campagne gestart en het zal niemand verbazen dat daarin vooral de kleuren zwart, rood en de touch-keys voorkomen.Gerelateerde links:
Amerikaanse versie van de Chocolate
Witte, Roze en Luxe Chocolate op komst
LG Chocolate groot verkoopsucces
Nog een Chololate-achtige LG op komst
Clamshell Chocolate van LG
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.