Toestellen
11 juni 2006 - Ron Smeets

American Idol Samsung voor het goede doel

Deze (foto) 'geblingde' Samsungs zijn sinds kort op eBay te koop. Ze worden aangeprezen door Cingular en Jon Bon Jovi die zelf ook verantwoordelijk is voor het goede doel dat de opbrengsten mag bijschrijven, de 2nd Floor Youth Helpline.

Het toestel zelf is een Samsung D807 slider die door Cingular verkocht wordt Cingular. Behalve de GSM krijgen de hoogste bieders ook nog een speciale verzamelaarsbox waarin het toestel geleverd wordt. Deze is ontworpen door Jon Bon Jovi zelf, samen met Ryan Seacrest.Gerelateerde links:
Ringtones goede collectanten voor goede doelen
Mobiel collecteren steeds populairder
Limited edition van de Beocom 2 voor het goede doel
Online veiling van gesigneerde GSM's
Villa Pardoes actie goed voor 1000 euro
Bijzondere SLVR van U2 voor goede doelen
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.