Nieuws
31 augustus 2012 - Ron Smeets

Amazon Kindle Fire krijgt Nokia Maps navigatie?

Volgens Reuters zou Amazon van plan zijn om bij de volgende versie van haar tablet, de Kindle Fire, de Google Maps Navigatie te vervangen door die van Nokia Maps. Dit nieuws is nog niet bevestigd door Nokia en/of Amazon maar Reuters beroept zich op 'bronnen die het kunnen weten' ;-)

Volgende week donderdag (6 september) houdt Amazon een pers event in de VS. Daar zal dan wel meer bekend worden over de nieuwe Kindle Fire en Nokia Maps.

Als deze geruchten kloppen dan zal de nieuwe Kindle Fire ook geupgrade moeten worden met een GPS module, anders heeft een navigatieprogramma geen enkele zin. 

Bron: Reuters

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.