Accessoires
03 april 2006 - Ron Smeets

Aluminium speakerdock voor de Nano

De Nano valt toch vooral op door zijn compactheid. Waarom zou je dan niet ook een bijpassend dock erbij willen.

Deze Nyko Sound Stage lijkt in ieder geval helemaal aan die eventuele wens te voldoen. Bovendien ziet ier er ook nog bijzonder fraai uit. Hij is namelijk gemaakt van geborsteld aluminium. Hij is in totaliteit niet veel groter dan een 'rijtje' van 3 Nano's en heeft tevens een ingebouwde lader aan boord en hij kan ook direct aan je PC of Mac (iTunes) gekoppeld worden.

De Nyko Nano Dock is online te koop voor 99 dollar. Voor dat geld krijg je er ook een afstandsbediening bij.Gerelateerde links:
Toilettas met ingebouwde speakers voor je iPod
Apple's mobiele MacWorld nieuwtjes
iPod speaker-dock, maar dan anders
iWoofer brengt lage tonen naar de iPod
IPod dock en cardreader
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.