Geruchten
01 september 2014 - Ron Smeets

Aluminium behuizing van de 5.5 inch iPhone 6 gefilmd

Met nog acht dagen te gaan tot Apple's iPhone event zijn de geruchten rondom het nieuwe toestel, of toestellen, in een stroomversnelling geraakt.

In de nieuwste video, afkomstig uit La Douce France, zou de behuizing van de 5.5 inch iPhone 6 te zien zijn. Uiteraard is het waarheidsgehalte van dit gerucht niet te achterhalen. Kijk, en oordeel, zelf.

Dat het de 5.5 inch versie betreft wordt geprobeerd duidelijker te maken door de behuizing naast een meetlat te leggen (zie screenshot). Daarop kun je zien dat hij net iets langer is dan 15 centimeter.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.