Nieuws
07 september 2011 - Ron Smeets

Altijd Online, een dag in ons digitale leven (Infographic)

Deze aardige (Amerikaanse) Infographic vond ik vanochtend. Het is feitelijk een cartoon van een gemiddelde dag in ons huidige, digitale, leven waarin velen van ons continu online zijn.

Het zal niemand verbazen dat smartphones inmiddels een belangrijke rol spelen hierbij. Zo zeggen 35% van de smartphone gebruikers dat ze nog voordat ze opstaan al een of meerdere apps raadplegen.

Zo'n 40% gebruikt zijn smartphone ook op het toilet en 50% van de Amerikanen communiceren liever via (mobiele) messenger services dan face-to-face. OK, het is een Amerikaanse Infographic, maar ik denk dat veel van deze conclusies ook voor ons Europeanen (en Nederlanders) gelden, toch?

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.