Nieuws
23 november 2009 - Ron Smeets

Als lezer van MC gratis of met korting naar iCE Amsterdam?

Aanstaande woensdag opent de eerste iCE Amsterdam, een internationale conferentie over Mobiel Platforms & Strategies, haar deuren. Lezers van Mobile Cowboys maken tot morgenavond kans op een van de 25 gratis toegangskaarten die we gaan verloten. Hieronder kun je precies lezen wat je daarvoor moet doen.

Wil je zeker zijn van een plekje op iCE, dan kun je ook met 50% korting een toegangskaart kopen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is op deze link te klikken en je te registreren.

Wij zijn op zoek naar de meest nuttige mobiele applicatie van Nederland. Wil je kans maken op een van de 25 toegangskaarten voor iCE Amsterdam bedenk dan wat jij de meest nuttige mobiele applicatie van Nederland vindt. Mail de naam van de app en een link naar de vindplaats naar award@mobilecowboys.nl Vergeet natuurlijk niet je naam, adres en telefoonnummer erbij te vermelden. Je kunt inzenden tot dinsdag 24 November 18u00. Onder de inzenders verloten wij vervolgens de 25 gratis toegangskaarten. De kaarten liggen vanaf woensdag-ochtend klaar bij de ingang van iCE Amsterdam in de Westergasfabriek.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.