Nieuws
29 augustus 2010 - Ron Smeets

Alpha versie Fennec (Firefox Mobile) voor Android en Maemo

Firefox behoort zeker tot een van de betere webbrowsers op zowel Mac's als (Windows) PC's. Het is dus niet meer dan logisch dat de mobiele versie van Firefox, Fennec, uiteindelijk ook voor alle (populaire) OS'en beschikbaar zal komen.

Onderstaande videodemo toont aan dat er ook (nog steeds) hard ontwikkeld wordt aan een Maemo en Android versie. Mocht je in het bezit zijn van een Nokia N900 of een Android smartphone, dan kun je de alpha versie van Fennec downloaden door met je toestel naar deze link te surfen.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.