Toestellen
26 mei 2009 - Ron Smeets

Alles wat je wil weten over de Palm Pre in 17 video's

Tja, er is al heel wat gezegd en geschreven over de Palm Pre en diens nieuwe WebOS. Het ziet er allemaal veelbelovend uit maar helaas is Palm nog niet met een Europese releasedatum op de proppen gekomen en die zit er voorlopig ook niet aan te komen.

Voor diegenen die toch (bijna) alles willen weten over de Pre, WebOS en de diverse features staan hieronder 17(!) videootjes waarin alles haarfijn uitgelegd wordt. Ruim 1 uur en 15 minuten Palm Pre cursus ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.