Nieuws
22 augustus 2011 - Ron Smeets

Alle mobiele patentruzies (Infographic)

Een tijdje geleden schreef ik al eens over de vele rechtzaken en ruzies tussen de diverse mobiele fabrikanten. Reuters heeft vorige week een overzicht gemaakt waarin alle mobiele patentruzies opgesomd werden.

Dat resulteerde in een Infographic met een wirwar aan lijntjes tussen de diverse mobiele fabrtikanten. Elke lijntje staat voor een (of meerdere) patentzaken die momenteel nog tussen de betreffende fabrikanten uitgevochten worden.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.