Nieuws
18 februari 2006 - Ron Smeets

Alle 3GSM onthullingen en mededelingen, dag 4

Hier het vierde en laatste deel van ons overzicht van alle persberichten en onthullingen van de vierde dag 3GSM. Nogmaals veel (heel veel) leesplezier!

Wederom gaat onze dank uit naar de organisatie en Telecoms dot com die het leven van de verzamelde pers zo aangenaam mogelijk probeerden te maken. Perfect geregeld!

Natuurlijk zijn alle persberichten in het Engels uitgegeven, maar zoals ik in deel 1 ook al aangaf kon ik ze onmogelijk allemaal bloggen, vandaar dit laatste deel van ons overzicht om jullie toch zo compleet mogelijk te informeren.

Dag 4, 16 Februari:

- Swapcom tops 50% mark for Automatic Device con??gurations

- Anritsu launches the MD8391A RNC Simulator

- Discovery Communications Expands Mobile Content Services in Europe

- Production Quality Certification (PQC) with BABT

- BABT can prove GSM market continues to grow

- BABT help O2 UK achieve Investor in Excellence status

- ROHDE & SCHWARZ 8950 PLATFORM ENHANCES BABT TESTING CAPABILITY

- Johnson Electric unveils NanoZoom™ camera-phone module

Het waren duidelijk de laatste loodjes...

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.