Geruchten
08 maart 2014 - Ron Smeets

All New HTC One komt gelijktijdig met Galaxy S5 in de winkel

Dat is althans het nieuwste gerucht rondom de opvolger van de HTC One. De informatie werd wereldkundig gemaakt via een Russisch twitter account.

Daarin staat letterlijk dat de 'All New HTC One' twee weken na de presentatie in Londen in 110 landen wereldwijd in de winkels zal verschijnen. 

Als die informatie juist blijkt te zijn dan betekent het dus dat de nieuwe One gelijk met de Samsung Galaxy S5 te koop zal zijn. Letwel, de Galaxy S5 is al sinds eind februari in pre-order te bestellen. De Koreaanse fabrikant heeft dus nog altijd een voorsptong op zijn Taiwanese concurrent.

Daarbij komt ook dat de vorige twee vlaggenschip lanceringen van HTC niet volgens planning verliepen. Hard- en software problemen noopten HTC bij de One tot het uitstellen van de winkellancering. Uiteindelijk lag de One pas ruim ná de Galaxy S4 in de winkels. En dan te bedenken dat HTC de One een maand vóór de nieuwe Samsung al onthulde.

Enfin, eerst maar eens afwachten of bovenstaand gerucht klopt. De enige die daar meer over kan zeggen is HTC zelf en die zullen dat vóór 25 maart zeker niet doen ;-)

TweetVia

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.