Entertainment
28 oktober 2005 - Ron Smeets

All I want for X-Mas: Een GSM wolkenkrabber

Multi-miljonairs houden er vaak vreemde hobbies en ideeen op na. Neem nou de ballonvarende Richard Branson (Virgin) of de 'wilde weldoener' Heer Fentener van Vlissingen.

De Australische rijke stinkerd John Ilhan heeft het plan opgevat om een wolkenkrabber in het centrum van Melbourne te bouwen in de vorm van een GSM.

Het is de bedoeling dat het gebouw zo'n 120 hoog wordt. Behalve kantoren is er ook plaats ingericht voor 166 luxe appartementen, natuurlijk tegen prijzen die jullie en ik zich waarschijnlijk niet kunnen permiteren.

"Sidney heeft The Opera Hous, dus waarom zouden we in Melbourne niet ook een spraakmakend gebouw neerzetten, aldus de exentrieke miljonair.

Tja, spraakmakend zou zo'n toren zeker zijn, maar ik betwijfel of ie er ooit komt.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.