Geruchten
16 juli 2008 - Ron Smeets

Alicia wordt de Sony Ericsson W707

Enkele weken geleden doken de eerste foto's en een demo filmpje op van een nieuwe clamshell Sony Ericsson model, de 'Alicia'.

Volgens SEMC Blog wordt dit toestel een nieuwe mid-range Walkman phone, de W707.

Er zijn deze keer ook enkele specs uitgelekt. Zo heeft de W707 een 3.2 megapixel camera (zonder autofocus of flitser), twee externe displays (los van het primaire display aan de binnenzijde) en wordt het de kleine broer van de W980, maar dan zonder FM zender en ook geen 8GB intern geheugen.

Net als de W980 heeft ook de W707 geen externe stereo speakers maar moet hij het doen met één luidspreker aan de binnenzijde van de clamshell, onder de toetsen.

Wanneer we de W707 in de winkels mogen verwachten en tegen welke prijs is nog niet bekend.Gerelateerde links:
Demofilmpje van de Sony Ericsson 'Alicia' opgedoken
Eerste foto's van de Sony Ericsson 'Alicia'
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.