Entertainment
09 januari 2013 - Ron Smeets

Aldi gaat de Nokia Lumia 800 verkopen in België

Vanmiddag werd ik getipt door een lezer die wel een bijzondere Aldi aanbieding ontdekt had. Bij de Belgische vestigingen van de Aldi kun je namelijk vanaf vandaag ook de Nokia Lumia 800 kopen. Zo te zien betreft het een tijdelijke aanbieding van de supermarkt.

Het lijkt er dus op dat Nokia in België haar (oude) voorraad aan het dumpen is ;-) Voor lokale begrippen, in België kent men geen (of nauwelijks) het systeem van 'gratis' toestellen bij een abonnement, is de prijs ook best opzienbarend te noemen. De Lumia 800 kost bij de Aldi namelijk 189 Euro.

Ik ben benieuwd of er al Belgische lezers zijn die er vandaag eentje gekocht hebben bij de Aldi. En misschien zijn er ook wel Nederlandse smartphone kopers die een tripje naar een Aldi over de grens gemaakt hebben? Laat het maar weten via de reacties.

Aldi BE

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.