Toestellen
02 april 2008 - Ron Smeets

Alcatel toont Playboy toestel in Las Vegas

Heel wat maanden geleden schreef ik al eens over een gerucht dat Playboy van plan was om met een 'eigen' mobieltje op de markt te komen.

Welnu, tijdens de CTIA die momenteel in Las Vegas gehouden wordt is dat toestel voor het eerst aan het grote publiek getoond.

Playboy heeft hiervoor een deal gesloten met een van de kleinste spelers op de mobiele markt, Alcatel. Waarschijnlijk durfden de grotere jongens uit Finland, Zweden en Korea een parnership met Playboy niet aan uit angst voor imagoschade.

Enfin, het betreffende toestel is een Playboy-customized uitvoering van de Alcatel OT-V770A. De specs zijn verder heel gewoon; een 1.3 megapixel camera, multimedia speler, 10MB intern geheugen en een microSD kaart optie.

De Playboy GSM is verder slechts 10mm dik en wordt geleverd in drie kleuren; zwart met gouden accenten, zwart met roze accenten en zwart met zilveren accenten. Natuurlijk is de Playboy Bunny ook prominent op het toestel te zien.

Via: IntoMobileGerelateerde links:
Playboy GSM op komst?
Playboy Mobile zoekt Miss voor 2008
Geen foto’s bij Alcatel
Alcatel laat camphone ook als Webcam dienst doen

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.