Nieuws
09 november 2010 - Ron Smeets

Alcatel OT-209 is goedkoper dan een Big Mac in Engeland

De Alcatel OT-209 wordt met een adviesprijs van 30 Euro een van de goedkoopste mobieltjes die binnenkort in de winkels zal liggen. Het Engelse Carphone Warehouse gaat echter nog een stapje verder.

Zij gaan het toestel namelijk aanbieden voor 99p (ongeveer €1,15). Daarmee wordt dit zo ongeveer en wegwerpmobieltje. OK, je moet er wel voor 10 pond (ca €11,50) beltegoed bij kopen, maar zonder dat kun je hem natuurlijk helemaal niet gebruiken.

Met een prijs van 99p wordt de Alcatel OT-209 het goedkoopste mobieltje dat ooit in de Engeland verkocht is en hij is ook goedkoper dan dat andere wegwerptoestel, de John's Phone. Hij is zelfs goedkoper dan een kop koffie of een Big Mac ;-) Als het beltegoed op is hoef je het toestel natuurlijk niet daadwerkelijk weg te gooien. Opwaarderen kan ook ;-)) Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.