Nieuws
09 september 2014 - Ron Smeets

Alcatel OneTouch toont eerste 64 bit Windows Phone op IFA

Alcatel OneTouch wordt de eerste fabrikant die een Windows Phone toestel met een 64 bit processor (1.2GHz Qualcomm Snapdragon 410) op de markt zal brengen; de Pop 2. Voorlopig (helaas) nog niet in Nederland, maar het toestel was de afgelopen dagen wel al even te zien op de stand van de fabrikant in Berlijn.

Bijzonder is ook dat het toestel dus exact dezelfde hardware specs heeft dan zijn Android variant. De Pop 2 met Windows Phone gaat 119 Euro kosten, daar waar hij wel uitgebracht wordt. Hieronder een korte demovideo.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.