Nieuws
01 september 2014 - Ron Smeets

Alcatel OneTouch strikt Avicii als ambassadeur

Alcatel OneTouch zal tijdens de IFA haar smartphone portfolio ook verder uitbreiden, maar dat is niet alles. De fabrikant heeft namelijk niemand minder dan Avicii weten te strikken als ambassadeur voor het merk.

De DJ zal in Berlijn geinstalleerd worden in zijn nieuwe nevenfunctie. Dat gebeurt onder andere met een optreden in het Kraftwerk (ook een prima stel muziekanten overigens) Complex tijdens het #WECREATE event. 

Het is de bedoeling dat Avicii de IDOL en HERO toestellen van Alcatel OneTouch gaat promoten door onder andere tijdens het optreden de gasten zelf de creatieve expressie te laten ervaren die deze toestellen mogelijk maken. Ik ben benieuwd of we Avicii daar ook kunnen 'betrappen' met een Alcatel OneTouch. In de afbeelding hierboven, van een tijdje geleden staat hij nog gewoon naast een MacBook, hetgeen doet vermoeden dat hij ook wel een iPhone zal hebben ;)

Uit het persbericht:
ALCATEL ONETOUCH zal AVICII's aankomende wereldtournee sponsoren en met hem samenwerken voor de HERO en IDOL producten.

"Ik ben enthousiast over de samenwerking met ALCATEL ONETOUCH," zei de DJ-producer, die in 2011 de house scene bestormde. "Het merk ALCATEL ONETOUCH staat voor creativiteit in combinatie met  een geweldig design - en ze zijn bezig met het ontwikkelen van een aantal coole devices voor het maken van muziek. "

"Onze HERO en IDOL producten combineren geavanceerde multimedia functies, stijl en creativiteit, waardoor ze optimale tools zijn voor zowel werk als fun," aldus Dan Dery, ALCATEL ONETOUCH Chief Marketing Officer. "We vonden dus de perfecte partner in AVICII, die in staat is om genres en stijlen tot iets totaal nieuws te combineren."

Alcatel-OT-Idol-2%28S%29-a1