Nieuws
21 februari 2011 - Ron Smeets

Alcatel is nu Alcatel OneTouch

Alcatel staat bepaald niet bekend als een fabrikant van high-end mobieltjes. In Barcelona presenteerde de van oorsprong Franse fabrikant meer dan 25 nieuwe toestellen. De meesten daarvan zijn zogenaamde instapmodelletjes die je vooral in de 'prepay schappen' zult gaan tegenkomen.

Toch had de fabrikant ook nog wat nieuws te melden. Naast een nieuwe naam, Alcatel OneTouch, kondigde de ook een aan dat men nog meer toestellen op de Android trein gaat zetten. Hieronder kun je een tweetal video's zien van de Alcatel OT-908, een budget Android smartphone, en de OT-803, een goedkoop touch and type toestel.

De Alcatel OT-908: De Alcatel OT-803:

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.