Entertainment
11 oktober 2006 - Ron Smeets

Al meer dan 7 miljoen Sony accus teruggeroepen

Enkele weken geleden was het al groot nieuws en inmiddels zal ook iedereen er wel al van gehoord hebben dat veel Sony accu's die in Laptops gebruikt worden de boel aardig kunnen verhitten.

Zie hier een tussenstand van het aantal teruggeroepen accu's per laptop merk. In totaal zijn het er al meer dan 7 miljoen! Dell gaat aan de leiding met 4.2 mljn accus, gevolgd door Apple met 1.8 mljn en Toshiba met 830 duizend.

Ik mis Sony in dit verhaal. Schijnbaar dat ze hun eigen producten wel van fatsoenlijk functionerende accus voorzien hebben. Zeker geleerd van de Fransen, die ook alleen de wijn die ze zelf niet lekker genoeg vinden exporteren ;-))

Bron: GizmodoGerelateerde links:
Kantoor Yahoo! geevacueerd na exploderende Dell
Accustrop dreigt voor Sony
Dell wellicht niet de enige met accuproblemen
Exploderende Dell laptop in Japan
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.