Nieuws
29 mei 2013 - Redactie MobileCowboys

Air France-KLM test Wifi tijdens lange vluchten

Vanaf vandaag is Air France-KLM gestart met het aanbieden van wifi tijdens lange vluchten. Gebruikers moeten wel betalen voor het wifi gebruik en het is alleen beschikbaar op geselecteerde vluchten. Ook bij grote broer/zus Air France is het vanaf vandaag mogelijk om lekker te internetten tijdens het vliegen.

Het draadloos internet is te gebruiken in een van de twee Boeing 777-300-vliegtuigen van KLM die uitgerust zijn met speciale apparatuur en alleen op de vluchten Bangkok, Sao Paulo, Osaka, Lima, Panama-stad, Kuala Lumpur, Jakarta, Singapore, Denpasar, Taipei, Manila, Quito en Guayaquil.
Wifi-bij-KLM
Tijdens de pilot kost een uurtje wifi €10,95 terwijl een hele vlucht €19,95 kost en zal via credit card betaald dienen te worden. Zodra het vliegtuig zich op 20.000 voet is, ofwel 6 km zal de het draadloze internet beschikbaar zijn. De snelheid van de verbinding is afhankelijk van de weersomstandigheden. Er zit geen verschil in snelheid tussen de verschillende reis-klassen. Hoelang de test duurt is niet bekend gemaakt maar mocht het succesvol is gaat Air France-KLM in meer lange vluchten wifi aanbieden.
Bron

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl