Entertainment
11 april 2013 - Ron Smeets

Agent arresteert filmende overtreder

Onderstaand filmpje is even hilarisch als triest. In San Diego (Amerika, natuurlijk) filmde Adam Pringle de agent die hem een bekeuring gaf vanwege roken op een plek waar dat niet mocht.

Aanvankelijk heeft de agent nog niets in de gaten maar als hij klaar is met het uitschrijven van de boete wil hij dat Adam stopt met filmen. Die zegt op zijn beurt dat hij op de openbare weg staat. De agent redeneert vervolgens dat de smartphone waarmee gefilmd wordt ook als wapen gezien kan worden. De zaak escaleert en Adam belandde in de cel. 

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.