Nieuws
31 augustus 2006 - Ron Smeets

Agent aangereden door SMSende bestuurder

Gisteren hadden we nog het berichtje over het meisje dat per abuis mer een agent SMSte over marihuana en vandaag is er weer een tiener die door een niet zo slimme SMS actie zichzelf in de handen van de hermandad wierp. Helaas kwam deze politieagent er echter niet zonder kleerscheuren van af.

Een 17-jarige bestuurder reed al SMS-end over de autosnelweg waardoor hij niet oplette en op de vluchtstrook de auto van een politieagend inreed die daar stond vanwege een aanrijding die eerder die ochtend had plaatsgevonden. Door de crash van de onoplettende tiener werd de afgent vervolgens door zijn eigen auto overreden.

Zowel de agent als de tiener moesten naar het ziekenhuis.Gerelateerde links:
'Zet 'm uit voor je wegrijdt!'
Marihuana SMS date eindigt in arrestatie
SMS-ende besstuurder rijdt fietser plat
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.