Geruchten
27 januari 2011 - Ron Smeets

Agenda voor Samsung's MWC event bevestigt Galaxy S2 en Tab2

Dat Samsung in Barcelona op 13 februari de opvolger van de Galaxy S zou gaan aankondigen leek al zo goed als zeker. Nu is echter (afbeelding hieronder) de agenda van Samsung's event 'uitgelekt' en daarin wordt behalve de presentatie van de Samsung Galaxy S 2 ook de Galaxy Tab 2 genoemd als een van de aankondigingen.

Natuurlijk is het nog een gerucht, maar het feit dat de oorspronkelijke bron de pagina en afbeelding offline heeft gehaald (al dan niet op last van Samsung) maakt het geheel een stuk geloofwaardiger.

Samsung-MWC-Agenda Via (link is inmiddels dood dus ;-))

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.