Nieuws
11 juni 2007 - Ron Smeets

Aftellen tot Sony Ericssons 'Next Big Thing'

Wij zullen er donderdagavond bij zijn in Berlijn en zo te zien gaat Sony Ericsson er van uit dat het 'Next Big Thing' event een behoorlijke impact zal hebben op de toestelindustrie.

Er is namelijk een speciale 'countdown site' gelanceerd waar de dagen, uren, minuten tot op de tiende seconde nauwkeurig afgeteld worden.

Het heeft onze nieuwsgierigheid (en die van menig ander geinteresseerde) alleen maar groter gemaakt ;-)Gerelateerde links:
Nieuwe Sony Ericsson Walkman- en Cybershot phones
Sony Ericsson presenteert 5 megapixel toestel op 14 Juni
Nieuwe (mini)foto van de Sony Ericsson 'Sofia'
Foto's van SE's Slider Walkmanphone, de 'Shinobu'
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.