Nieuws
01 maart 2013 - Ron Smeets

Afsluiting Mobile World Congress 2013

Het Mobile World Congress van 2013 zit er op. Na een drukke week, met relatief weinig nieuwe toestelaankondigingen is het nu tijd voor onze crew om terug naar Nederland te vliegen. Daar waar het weer helaas niet veel slechter is dan in Barcelona.

Bij deze wil ik onze cameraman Jöran Maaswinkel en John Bake Postproductions bedanken voor de zeer prettige samenwerking. We hebben, als de 'post-MWC video's volgende week ook online staan, meer dan 20 filmpjes gemaakt. Natuurlijk bij deze ook een woord van dank aan onze reserve cameraman Marc de Hooge, Cowgirl Marjolijn voor haar bijzondere bijdrages in enkele van onze video's en Cowboy Henk voor zijn steun en toeverlaat hier in Barcelona. Geniet van de bijna laatste video. Wij gaan dit weekend een paar dagen bijkomen ;-))

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.