Nieuws
07 mei 2012 - Ron Smeets

Afsluiting BlackBerry World 2012 (video)

Vorige week bezocht ik BlackBerry World 2012 in Orlando. Daar werd de komst van BlackBerry 10 nogmaals aangekondigd en geteased, compleet met de uitgifte van de eerste dev alpha toestellen voor ontwikkelaars. In deze video kon je daarover al meer zien en horen.

Eigenlijk was dat ook het enige nieuws. Alhoewel, woensdag hadden ik, samen met de andere Nederlandse pers, een interview met Alex Saunders van RIM. Hij wist iets meer te vertellen over het dev alpha toestel en de weg naar BlacKBerry 10.

Daarom op donderdag toch nog maar even een korte aflsuitende video gemaakt, om vervolgens, voor de terugreis, de memorystick zo goed te verstoppen in mijn bagage dat ik hem vandaag pas weer terug vond ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.