Geruchten
28 september 2016 - Ron Smeets

Afbeeldingen van de volgende 'Alcatel' BlackBerry DTEK60 gelekt

BlackBerry gaat binnenkort een tweede 'DTEK' toestel onthullen, Als de geruchten kloppen dan wordt dat ook meteen de tweede 'Alcatel' BlackBerry. De DTEK60 lijkt namelijk als twee druppels water op de Idol 4S van de Chinese fabrikant. Vandaag zijn de eerste duidelijke afbeeldingen van dat toestel opgedoken. Het enige externe verschil met zijn Alcatel broer is natuurlijk de aanwezigheid van het BlackBerry logo.

Qus specs is de DTEK60 ook niet veel anders. Zo heeft hij hetzelfde 5.5 inch scherm, dezelfde 21 megapixel camera dezelfde vingerafdruk scanner. Er zit wel een Snapdragon 820 processor met 4GB RAM in, aldus eerder gelekte specs.

Bron (Duits)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.