Geruchten
26 november 2015 - Ron Smeets

Afbeeldingen van de nieuwe Galaxy A7 opgedoken Toestel heeft veel weg van de Galaxy S6

Dat Samsung aan een opvolger van de huidige Galaxy A7 werkt (evenals de 'lagere' modellen) is geen nieuws. In China zijn de afgelopen dagen, via de beruchte TENAA website, nieuwe vermeende afbeeldingen van de Galaxy A7 opgedoken. Als die foto's de werkelijkheid benaderen dan heeft Samsung er voor gekozen om het design van de nieuwe A-Series dichterbij dat van de Galaxy S modellen te positioneren. Vooral de zijkanten, en de positionering van de uitpuilende camera aan de achterzijde, doen nogal denken aan de Galaxy S6. Enfin, kijk zelf maar.

Het is overigens niet de eerste keer dat de nieuwe Galaxy A7 mogelijk voor een camera opdook. Eerder was hij al eens te zien in een gerucht samen met de nieuwe Galaxy A5.

In eerdere geruchten werden ook enkele specs genoemd zoals een 5.5-inch full HD AMOLED scherm, een Snapdragon 615 processor met 3GB RAM en 16GB inetern geheugen. Bijzonder is dat ook gesproken wordt over een microSD kaart optie. Dat 'Galaxy S6' aspect gaat Samsung dus mogelijk niet overnemen. Andere specs die genoemd worden zijn een 13 megapixel camera aan de achterzijde, een 5 megapixel front camera en een 2600 mAh accu. En dat alles in een metalen behuizing die net geen 7 millimeter dik is.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.