Geruchten
26 augustus 2014 - Ron Smeets

Afbeeldingen en specs van de nieuwe Moto G2

Een van de twee toestellen die Motorola volgende week in Chicago gaat presenteren is de opvolger van de Moto G, die waarschijnlijk, en heel toepasselijk de Moto G2 zal zijn. Van dit toestel zijn nu enkele kiekjes en specs online verschenen. 

Daaruit blijkt, als de info klopt, dat de nieuwe Moto G een groter, 5 inch, scherm en een 8 megapixel camera krijgt. Amazon zou het toestel in Europa voor 151 euro gaan verkopen. Allemaal geruchten die over een week bevestigd of ontkracht worden.

Andere specs die aan de Moto G2 gekoppeld worden zijn een quadcore Qualcomm Snapdragon400 processor met 1GB RAM, 8 of 16GB intern geheugen, microSD optie en verwisselbare achterkantjes, maar zoals op de eerste foto hieronder te zien is waarschijnlijk geen verwisselbare accu.

Moto-G2-Rumor-c Moto-G2-Rumor-e Moto-G2-Rumor-b Moto-G2-Rumor-d

Bron: Facebook, Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.