Geruchten
06 juni 2014 - Ron Smeets

Afbeelding van de Samsung Galaxy F (aka S5 Prime) duikt op

De Galaxy S5 Prime houdt de gemoederen al geruime tijd bezig. De afgelopen weken doken kiekjes, een video en specs van het toestel op. Allemaal geruchten natuurlijk. Inmiddels wordt ook al gespeculeerd over de naam. S5 Prime zou te veel Galaxy S5 kopers tegen het zere been stoten en wellicht dat daarom nu ook namen als de Galaxy F en Galaxy Alpha opduiken.

Gisteren heeft de beruchte @evleaks weer een nieuwe afbeelding van het toestel, dit keer met de naam Galaxy F, online gezet.

Daarop is onder andere te zien dat het toestel mogelijk eenzelfde metalen, of metal-look, behuizing heeft als de LG G3. Mits de afbeelding overeenkomt met de werkelijkheid natuurlijk. En over die werkelijkheid is ook nog niets zeker aangezien het allemaal nog geruchten zijn ;)

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.