Geruchten
03 september 2014 - Ron Smeets

Afbeelding van de Galaxy Note 4 en de Galaxy Note Edge

Dat Samsung over dik een uur (15u00 in Berlijn) de Galaxy Note 4 gaat onthullen mag eigenlijk geen gerucht meer genoemd worden. Maar nu is, zo kort voor de start van het Unpacked event, een foto opgedoken waarop de Note 4 naast de Note Edge staat.

Zou dat kunnen betekenen dat Samsung het toestel met een display dat ook aan de zijkant doorloopt toch ook in Berlijn gaat onthullen? 

Een toestel dat enkele weken geleden al een paar keer in het geruchtencircuit te zien was, samen met concept ontwerpen van smartphones met een display aan de zijkant, maar waarvan ook werd aangenomen dat die pas later dit jaar aangekondigd zou worden, als dat al de bedoeling zou zijn. Op de foto lijkt het toestel dat aangeduid wordt met de naam Note Edge inderdaad een display te hebben dat aan de zijkanten ietwat doorloopt, als je goed kijkt. Maar het kan natuurlijk ook een photoshopje zijn, gebaseerd op eerdere geruchten. Om 15u, of iets daarna, weten we het.

De eerdere afbeelding 

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.