Geruchten
01 mei 2006 - Ron Smeets

Advertentie van Apple's iPhone

Voordat wij ook de schuld krijgen van het verspreiden van onzinnige geruchten ;-). Deze advertentie van de Apple GSM, ofwel iTalk, gemaakt door de veelal geprezen broers Christopher en Gregory DeSantis is helemaal fake, maar daarom niet minder leuk.

Bovendien is het bijzonder goed gedaan en komt ie aardig in de buurt van een echte Apple commercial zoals die door de reclamemannen van Steve Jobs bedacht zou kunnen zijn. Wie weet worden ze in Cupertino hierdoor nog wel op ideeen gebracht. . .Gerelateerde links:
JP Morgan: Apple GSM komt nog dit jaar
Terrabyte iPod en Apple iPhone komen er aan
Apple in de MVNO business?
Apple registreert merknaam ´Mobile Me´
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.