Accessoires
15 maart 2011 - Redactie MobileCowboys

[Adv] Het Nederlands Dagblad op je iPad, iPhone of Android

Het Nederlands Dagblad is vanaf heden verkrijgbaar als app. De app is geschikt voor de iPad, de iPhone, de iPod Touch en alle androidtoestellen. De app is zo gemaakt dat hij zelf het juiste apparaat herkent. Deze stap past in het beleid van het Nederlands Dagblad om zijn content toegankelijk te maken via verschillende informatiedragers.

De ND-app biedt u de krant in dezelfde opmaak als de papieren krant. Daarmee is de lay-out van de krant gehandhaafd, maar met de app makkelijk te lezen. U kunt kiezen om de krant te lezen door het vergroten van artikelen van de pagina door te swipen. U kunt ook via het pagina artikeloverzicht artikelen kiezen. Met de navigatieknoppen kunt u makkelijk naar het allerlaatste nieuws of naar de website van het Nederlands Dagblad.

Deze ND app is zeer toegankelijk en gratis te downloaden. U ontvangt ter introductie ook 1 krant gratis. Het Nederlands Dagblad is van maandag tot en met zaterdag te koop voor € 0,79. Bent u abonnee van het Nederlands Dagblad dan kunt u de krant zonder extra kosten lezen op uw Apple-of Android-device. Neemt u een proefabonnement van 4 weken op de digitale editie dan krijgt u ook toegang tot de app. Hiervoor betaalt u slecht € 5,00. Voor meer informatie ga naar www.nd.nl/apps.

De app-mogelijkheden op een rij:

* u kunt de krant van vandaag of eerder verschenen exemplaren downloaden en lezen.
* u kunt de krant lezen in de originele opmaak.
* u kunt inzoomen op artikelen, foto’s en advertenties.
* u kunt de krant lezen op artikelniveau in een tekstversie met de bijbehorende foto.
* u kunt via de  artikelkolom per pagina eenvoudig artikelen selecteren.
* u kunt via de app snel naar actueel nieuws of naar de website van het ND gaan.
* u kunt via de app de lezersaanbiedingen van het ND raadplegen.

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl